2000.gada 3x3 Austrālijā

Tēma: tautiska, garīga, fiziska VESELĪBA. Notiks Fols Krīkā, Viktorijā, no 2. līdz 8.janvārim 2000.gadā, Irēne un Andris Ziedari un Ilze un Viktors Švarci, vadītāji.

Trīsreiztrīs (3x3) ir saiets kas gādā interesantu un daudzpusīgu programmu latviešiem no visām paaudzēm. 3x3 saiets ir veltīts:

  • latvisko zināšanu paplašināšanai
  • latviskās kopības izjūtas veicināšanai
  • latvisko ģimeņu stiprināšanai
  • latviskas draudzības sekmēšanai
  • latviešu valodas uzturēšanai

3x3 saietā viss notiek latviešu valodā. Dalībniekiem jācenšas runāt TIKAI LATVISKI.

Vieta

2000.gada 3x3 saiets notiks Howman's Gap nometnē, 5 kilometrus no Falls Creek slēpošanas ciemata Viktorijas alpos. Nometnes vieta ir kalna malā, skaistā mežā. Apgabals ir viens no Austrālijas visskaistākajiem: ar burvīgām pastaigu iespējām pa viršotiem kalnu klajumiem, gar mežvidus strautiem un ap iespaidīgiem ezeriem.

Howman's Gap nometne ir būvēta Eiropas slēpošanas hoteļu pavirzienā, ar krietnu moderni austrālisku piegaršu. Visur redzama spīdoša koku šķiedra un milzīgi griestu baļķi, dārzā zied vietējie augi. Nometne ir labi uzturēta un personāls ļoti pretimnākošs.

Laiks Fols Krīkā vasarā var būt ļoti mainīgs. Saulainā laikā var būt ļoti karsti. Rīti un vakari var būt vēsi. Var pat gadīties, ka uzsnieg!

Apmešanās ir 2 līdz 8 vietīgās istabās. Gultas, galvenokārt divstāvu, ir masīvi būvētas no koka. Katrā istabā ir galdiņš, krēsls un liels skapis. Vannas istabas ir kopējas un pirms 3x3 saieta tiks svaigi atjaunotas. Gultas veļa tiks piegādāta. Apskati nometnes plānu.

Nometnes vieta ir bagāta ar 3x3 piemērotām priekšrocībām:

  • Daudz modernu, ērtu nodarbību telpu
  • Jauna, ērta konferenču zāle
  • Ērtas guļamistabas, vairākas ar balkonu un skatu
  • Atsevišķa spēļu istaba
  • Liela, moderna redakcijas telpa
  • Burvīga, liela atpūtas istaba
  • Bruģēts sporta laukums un sporta zālājs
  • Brīvdabas amfiteātris
  • Ugunskura laukums
  • Plašas izklaides iespējas, kā piemērām augstas un zemes virvju trases, stopu un bultu šaušana, kanū laiviņas u.c.

Programma

2000.gada 3x3 tēma būs VESELĪBA. Apskatīsim plašo veselības tēmu no visādiem viedokļiem, kā no teorētiskas puses tā arī no praktiskās. Neaizmirsīsim, ka veselībai nepieciešama arī izklaide un atpūta.

3x3 laikā notiks vairākas paralēlprogrammas. Atsevišķas programmas tiks rīkotas maziem bērniem, lieliem bērniem un būs programmu izvēle pieaugušiem. Ēdienreizes un vairākas citas izdarības notiks visiem dalībniekiem kopā. Būs dziedāšana, zolītes, novusa un šacha turnīri, lekcijas, ievirzes, puduri, Latvijas viesi, rokdarbi, sporta nodarbības, rotaļas, pastaigas, intertīkla kafejnīca, un daudz kas cits… Apskati programmu tuvāk.

Dalības maksa

Dalības maksa aptver programmu, ēšanu un, ja vēlas, nedēļas apmešanos. Tie, kas vēlas, var nokārtot apmešanos Fols Krīka ciematā piecu autominūšu attālumā. Tur vasarā ir plašas apmešanās iespējas, pat līdz četru zvaigžņu līmenim. (Dalības maksa ir Austrālijas dolāros—decembra beigās viena Austrālijas dolāra vērtība bija ap 64 ASV centu.)

Dalībniekam

Maksa

Maksa bez apmešanās nometnē

Pieaugušajam

AUS$340

AUS$290

Bērnam

AUS$190

AUS$148

Vienam vecākam un diviem bērniem *

AUS$665

AUS$545

Ģimenei (divi vecāki un viens vai divi bērni) *

AUS$790

AUS$630

Vecvecākam kam mazbērni piedalās ½x½ programmā

AUS$300

AUS$250

* Latviešu apvienība Austrālijā un Jaunzēlandē (LAAJ) samaksā par pārējiem bērniem ģimenē, kas piedalās 3x3 vai Vasaras vidusskolā.

Dalības maksa piesūtāma pirms 1999.gada 31.oktobra. Ja maksājums pienāk pēc tam, jāmaksā AUS$25 vairāk par katru dalībnieku.

Tuvāka informācija un pieteikšanās

Irēne un Andris Ziedari, ziedars@techinfo.com.au, telefons: +61 3 9787 5466, fakss: +61 3 9787 0978, pasta adrese: 143 Kunyung Rd, Mt Eliza VIC 3930, Australia. Ilze un Viktors Švarci, i.svarcs@latrobe.edu.au, telefons: +61 3 9850 4840, fakss: +61 3 9850 1768, pasta adrese: 10 Tasker St, Lower Templestowe VIC 3107, Australia.

Copyright © 2004 3x3. All rights reserved.

00283